Înot

Regulament şi Înscrieri Înot

Pretul biletului early bird:

15 lei/participant

Pretul biletului intreg:

20 lei/participant

Loc de desfăşurare:

 Baza Sportivă UPT nr.2, la adresa: 300586, Str. Păunescu Podeanu nr.2

Perioada de desfășurare:

 28-29  aprilie

 Intervalul orar 09:00 – 18:00

Organizatori -Contact:

Dumitrescu Claudia – 0764 942 070

Dragusanu Manuela – 0745 917 653

Înscrierile se fac in formularul de mai jos

Participantii au obligativitatea de a aduce o adeverinţa de la medicul de familie sau de la medicul UPT, din care să rezulte că nu suferă de boli transmisibile, nu au plăgi, micoze sau dermatite şi sunt “apţi pentru înot”. Bazinul dispune de vestiare, cuprinzând cabine individuale de schimb vestimentar, dulăpioare de lucruri personale prevăzute cu chei individuale, duşuri şi uscătoare de păr.

La bazin vor putea fi luate doar lucruri care nu creează dizarmonii ambientale. Celelalte, vor fi păstrate încuiate în dulăpioarele din vestiare. Participantii cat si organizatorii au obligatia să folosească în mod corect bunurile aflate în incinta bazinului; Înaintea intrării în apă, utilizatorul este obligat să urmeze circuitul igienico‐ sanitar necesar, astfel încît ultima etapă să fie spălarea la duş.

Să păstreze ordinea şi curăţenia în incinta bazinului; Participantii au obligatia să aibă echipament adecvat la intrare, respectiv costum de baie, papuci pentru baie, prosop; În incinta bazinului de înot este interzis: – să se introducă şi să se consume băuturi alcoolice; – să se fumeze în incinta bazinului şi în spaţiile adiacente; – să se deplaseze în incinta bazinului în haine de stradă; – să se alerge sau să se manifeste orice alt comportament care poate duce la accidentarea personală sau a altor persoane; – să se practice jocuri de agrement cu mingea sau săriturile în apă; – comportamentul indecent şi conversaţiile cu o tonalitate ridicată. Sunt sancţionate prin excluderea din concurs pentru următoarele fapte: – comportamentul indecent al utilizatorilor faţă de personalul angajat, faţă de alţi utilizatori sau organizatorii concursului; – încălcarea regulilor de igienă ; – încălcarea normelor de ordine şi curăţenie din incinta bazinului; – exploatarea defectuoasă sau deteriorarea bunurilor din incinta bazinului, prin care se produc pagube, ceea ce duce la suportare integrală a acestor pagube de către cei responsabili. Intrarea în bazin este permisă doar în costum de baie propriu‐zis (adică: slip şi nu şort, ochelari de inot si casca). Utilizarea duşurilor este obligatorie. Concurentii au obligaria de a respecta indicatiile organizatorilor si a ajutoarelor. Nerespectarea regulilor si a indicatiilor organizatorilor si a ajutoarelor duce la excluderea din concurs!

Formular înscrieri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *